tisdag 1 februari 2011

Livet har sannerligen återvänt

Det var nog inte magsjuka. Magen var knäpp och jag mådde pyton men i måndags vaknade jag piggelin och stegade glatt iväg till jobbet (i mina nyinköpte skor).

Idag har varit en sådär dag men det beror mer på mitt sinnestillstånd än något annat. Behöver jobba på en grej… Men när jag kom hem till en riktigt glad unge, en så jäkla underbar man och fick lyssna på lite juste svensk reagge så blev livet så mycket ljusare igen! :)

Dessutom bestämde vi oss för att vi inte var sugna på “mat” utan gjorde tomatbruschetta och åt med ett glas vin till. Det bästa med att vara vuxen är att man får göra lite som man vill. När det känns som att man inte fått någon helg kan man väl få ha lite helg på en tisdag, tycker jag!

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad skönt att ni är igenom nu!!!
Härligt! och jag tycker alltid att man ska unna sig lite extra när man kan! :-)

Estella sa...

Skönt att det vänt!

Själv åt jag fyra mackor med ost och krikonmarmelad till middag :-)

S sa...

Ja det bästa med att vara vuxen. Det första jag gjorde efter att jag flyttade hemifrån var att äta godis till middag en dag... bara för att jag kunde och att jag bestämde själv. Det var en skön känsla :) Har aldrig gjort det igen. Det räckte med den gången, för att känslan av att kunna bestämma själv skulle finnas kvar för alltid.

Sofia sa...

Åh vad skönt att höra! Jag har varit lite dålig på det här med både att skriva och läsa bloggar men nu har jag läst ikapp. Usch vad jag inte ser fram emot första magsjukan, verkar fruktansvärt. Skönt att det är över nu och hoppas hon äter upp sig snart :-) Mitt nya jobb är som boendestödjare och kvalificerad kontaktperson till unga tjejer. Ska bli skitkul!

Lotta sa...

Vad skönt att du är frisk igen. Och mysigt att helgfira mitt i veckan! Kram!

Anonym sa...

bra borjan