torsdag 3 februari 2011

Bit för bit

DSC03324DSC03327DSC03329

Vi bygger med klossar och Duplo. Vi sjunger Imse Vimse och dansar till svensk reagge. Vi pratar om olika sorters djur och pekar i böcker. Vi läser, ritar och leker spöke.

Den lilla tjejen blev frisk från magsjukan och hade lärt sig säga snigel, kudde och sin första “mening” – Bort bajs!

Ja, det är klart att vi ska ta bort bajset! Sen bygger vi med klossar.

Före sänggående måste hon andas i en sån där astma-mask och det var först läskigt men om både blöj-Nalle och dockan Ronja plus mamma och pappa andas i den först OCH att man sen sjunger “I ett hus” samtidigt så går det bra.

4 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Haha, underbar första mening!

Lotta sa...

Vad skönt att hon är frisk nu och vad bra att nellen och dockan får lite hjälp att andas. ;-) Så söt!

Jag blir lite rörd av in bildserie och vet inte riktigt varför. Det är något med de där små händerna som gräver i påsen och som staplar. Och klänningen. Min L har en liknande. Ja, det ser lite ut som en stor L.

Kiiromi sa...

fina bilder du fotat, snygga vinklar erkligen. Ha ha, den meingen måste du skriva ner till och plocka fram till hennes bröllop eller student.

/Mia :)

Susanna sa...

Är det bara jag, men jag tycker alltid att det känns som om de lär sig massor med nya ord och annat under tiden de varit sjuka... litet hopp liksom... Hur länge har hon hållit på med masken? Kommer hon få dras med den? stackarn, men jag misstänker att det är lättare än puffar i hennes ålder.