söndag 30 januari 2011

Vad ska jag med det här till?

DSC03370

Jag hade en idé med filthjärtan i julas som jag aldrig orkade göra. Sen tänkte jag att jag kunde göra den lagom till alla hjärtans dag. Men sen blev jag snål och ville inte göra av med så stor del av de små bitarna filt jag har. Helt plötsligt hade jag klippt ut massa små hjärtan som jag nu inte riktigt vet vad jag ska göra av…

DSC03371DSC03372

Två näsdukar med disney-motiv hittade jag för två kronor på loppis i fredags. Jag kunde bara inte lämna dem där. Men vad ska jag med dem till?

Några idéer?

Nu är det jag som är magsjuk så jag kan ju ligga här i soffan och fundera på det…

5 kommentarer:

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Sy ihop hjärtana så du får en girlang så klart! :-D (Jag har en girlangskada. ;-) )

Fy för magsjukor. Jag tror jag åkt den som går här, men i en lindrig form, dvs blir inte dålig, men känner mig heller inte bra. :-S
Hoppas du snart mår bra igen!!
Kram!!

popetotrora sa...

En hjärtgirlang som Stina föreslår, låter fint! Eller så syr du fast dom på papper och gör några små Alla hjärtans dag-kort.

Hoppas du kryar på dig från magsjukan snart!

Monkan sa...

Åh så fina färger på filttygerna, du råkar inte veta nån affär i Stockholm där man kan hitta alla dessa underbara färger?

Vad du ska göra med hjärtana...? Bara sitta och titta på dem för att de är sån fina! :) Eller sy fast som applikationer på en filt, en grå fleecefilt kanske? Lite lagom glest och slumpvis utspridda.

Evasleva sa...

Jag ska fundera på era förslag :)
Monkan: filten är köpt på panduro. Det är ett pack med massa färger men bara i A4-storlek. Därav "snålheten".

Anonym sa...

Kan du inte göra kuddar till lilla L eller nåt av de fina näsdukarna?