onsdag 12 maj 2010

Orhangen for 1,5 mille!

Idag akte vi in till Duong Dong igen. Det regnade i natt sa det var lite, lite svalare fast valdigt fuktigt. Det gjorde i alla fall att vi orkade ta en lite langre tur i den lilla staden.

Efter lunch, pa ett stalle dar ingen pratade ett ord engelska men givetvis garna tog hand om Lovis, tog vi en taxi till en "Perl Farm" utanfor staden dar jag kopte ett par fina orhangen for 1.5 miljoner. Visserligen i NVD (ni kan ju kolla kursen sjalva om ni har lust), men det kanns lite trevligt dekadent och passar in i vart lyxiga liv med coctals klockan fem.

Igar blev det dock ingen coctail, man maste ju spara sig lite. Och coctailen klockan fem brukar efterfoljas av en stor flaska vatten till middagen. Men vi lyxade till det med pannkaka med chokladsas till dessert igar i alla fall.

Igar tog vi en lugn formiddagdag pa stranden och sov sedan bort hela eftermiddagen. Vi tanke spendera de kommande tva dagarna likadant, har vi tankt. Sedan flyger vi upp till Saigon igen och tillbringar nagra dagar dar innan vi aker till Bangkok. Vart vara fotter ska ta oss nar vi landat pa flygplatsen vet vi inte. Har ni nagra tips ar det bara att lamna en kommentar.

Forresten sa galler uppmaningen fortfarande. Sa Inger, NOE, Monica, Kari och ni andra som vi vet tittar in. Lamna en kommentar! Ni andra som gor det ar vi jatteglada for!

Varfor lyckas vi alltid pricka varmeboljor? Har har det inte varit sa varmt pa 11 ar!

5 kommentarer:

Kari sa...

Klart jag ska skriva en kommentar... Har aldrig datorn på bara, och det funkar inte via mobilen. Men nu så! Ni verkar ha det underbart och jag blir sjukt avis på att ni får sova bort en eftermiddag!! Sömn är ju det bästa som finns när man är småbarnsförälder!! Idag har Tyra lärt sig klappa händerna så hon skickar en handklapp eller två till er. H.on saknar sin bästis Lovis tror jag. Ha det fortsatt underbart!!

anncha sa...

hej på er...ser suveränt gött ut...blir så avis, här störtregnar det och ska så göra tills på söndag!!! ge lovis en kram...kan förstå att hon charmar alla hon möter!!! kram anncha och henning!!!

Göran G sa...

Hej igen. Kristihimmelsfärd idag. Trodde det skulle bli mulet och regn. Det kanske det blir men just nu skiner solen. Några av era värmegrader skulle inte skada.Variationer i väderleken är vanligt och beror inte på den globala uppvärmningen, alltid. Var tvungen att lägga till slutet för att slippa få en onödig debatt på halsen.
Som sagt 2 veckor kvar av semestern, så njut, trots värmen. Ni verkar ju må bra och jag hoppas att det fortsätter så.

Anonym sa...

Hej på er!

vilka fina bilder ni skickat ni verkar ha det underbart.Jag förstår att alla vill hålla i lilla Lovis.Det är trevligt att läsa eran reseblogg jag blir riktigt avundsjuk att se hur mysigt ni har det.
Jag o pappa ska vara tillsammans flera dagar i sträck mysigt.

Varma kramar Monica

Daddy G sa...

Väntar med spänning på din nästa rapport. I natt hade vi skyfall och åska. Jag är ledig men Monica ska åka till jobbet strax.