måndag 10 maj 2010

Nagra bilder

Pa en restaurang i Saigon. Lovis underholls hela middagen och vi fick ata i lugn och ro. De hade jattekul! Hon trivdes orovackande bra i baren dar hon fick tugga pa glasunderlagg.

Vi har just anlant till Mango Bay resort och fatt farsk vattenmelonjuice och mango. Mums! Trots denna body som ar rod och rosa med puffarm tror alla att Lovis ar en pojke.

Margarita i solnedg[ngen vid vart favoritbord.
Klockan ar 06 och Lovis badar i havet for forsta gangen. Sen gick vi och lade oss igen och sov en timme till.


Direkt utanfar vart rum. Jag och Lovis ar pa vag till restaurangen. Vi anvander paraply som solskydd. Kossorna betar runt om resorten. De magra stackarna har inte mycket att ata. On saknar ytvatten och det ar darfor mycket svart att odla har.Familjen pa altanen. Huset i bakgrunden ar "Wellness center" dar man kan fa massage.
Bild tagen for en timme sen. Lovis dricker vatten med sugror. Vi ar i byn Duong duong och ska nu ga och ata lunch innan vi aker tillbaka till resorten och sover middag. Lovis sover redan i sin vagn.

Alla ni andra, som vi vet laser, ni far garna ocksa lamna en kommentar!

8 kommentarer:

Göran G sa...

Är ni i Vietnam eller Thailand? Börjar misstänka att ni är tillbaka i Thailand. Låter så på namnet på resorten.Härliga bilder.

Edyta sa...

Härligt och se lite bilder.. gud så ni verkar ha det bra. Själv är man mitt i en terminsavslutning, köksplanering, dagisval osv..
Ruben hälsar till Lovis ;)

Tant Maria Norberg sa...

Finaste, finfamiljen! Ni är mina idoler just nu, sällan har sådana fantastiska livsnjutare skådats, och vilka framsteg min favoritlovis gör! Dessa reseinlägg är mycket inspirerande uppsatspauser som jag tackar det varmaste för! Snart kommer jag dock börja längta hem er väldigt mycket! Stor kram till er alla tre och appropå den vietnamesiska barnflickan, strunta i det, jag ställer upp och det ännu mera gratis än ni kan hitta därborta :)

Anonym sa...

Åh vad härligt ni ser ut att ha det!:) Undrar om det kanske är så att rosa och rött inte är "tjejfärger" där? Ni får i uppdrag att undersöka det ;) :) Ha det underbart!
Kramar Malin o Markus

Anonym sa...

Gud vad fint o härligt ni verkar ha det!! /Ylva

Marika på Odlingspyssel sa...

Ser helt lovely ut :) Hur är maten? Och nej, jag tänker inte fråga om de har svenskt kaffe på hotellet :D

mrs Pitepalt sa...

Å, vad härligt det ser ut. Ni ser ut att njuta ordentligt alla tre. Lite avis blir man allt ;)

Västmanländskan sa...

Så härligt det ser ut! Njut!