lördag 15 maj 2010

Nu lamnar vi paradiset

Idag flyger vi tillbaka till HCMC (Saigon). Vi ska bara ata lunch och checka ut. Sen kommer taxin som tar oss till det lilla propellerplanet.

I natt och i morse har det regnat sa det ar riktigt svalt har. Idag hittade jag en termometer. Det ar "bara" drygt 30 grader. Nar det ar vindstilla borjar svetten rinna i alla fall. Luftfuktigheten ar an h;gre nu! I guideboken star att det brukar vara runt 40 grader den har arstiden och om det dessutom inte varit sa har varmt pa 11 ar kan vi ju bara gissa hur varmt det har varit vissa dagar.

Vi ser nu fram emot "vart" hotell i HCMC med AC i nagra dagar. Dar ska vi kopa en kopierad Lonely Planetbok om Thailand och bestamma vart vi ska ta vagen dar nast. Vi vill ha mera hav, ett home stay, se thaiboxning och fa massage.

Lovis blir bara storre och storre for varje dag. Det kanns som att hon lar sig nya saker hela tiden. Det ar sa roligt att se. Hon plockar riskorn med tummen och pekfingret, dricker vattenmelonjuice med sugror, staller sig upp mot allting och vinkar till alla som vinkar till henne. Undrar om hon kommer sakna sina vanner har pa resorten?

2 kommentarer:

Daddy G sa...

Hej. Nu har vi också varmt. Ca 25 grader i Norrland. Här är det kring 20. I Thailand, läs Bangkok har en av de rödas ledare skjutits ihjäl av en prickskytt då han höll tal. Han var hög militär av nå´t slag. Just nu har de haft direktrapport på nyheterna som visar bilder då folk skjuts ihjäl på gatan. Flitig skottlossning. Det kommer nog att hetta till ännu mer.Ja nu har ni ju vilat upp er och slappat då ni inte orkat göra nå´t pga.värmen. Jag tyckte HuaHin var bra. Lagom på alla sätt. Där var det många Thaiboxningsgalor. Vi bodde ju precis intill. En lördag var jag dit och såg väl ett 10 tal matcher. Låg ju bara 150 m från vårt hotell. HuaHin har allt, mest golfare dock, så det är lungt och avspännt. Kungen Bolibompa har sitt sommarecidens där. Kan vara ett tecken på att det är ok. Vad som inte var kul var att de red med hästar på stranden i en jäkla fart. Vi föredrog vår lyxiga pool. Monica hälsar.

elise sa...

Låter som om ni har det urmysigt! OCh kul att Lovis utvecklas för fullt! :)

Här i Sundsvall har vi haft 24 grader idag, helt otroligt varmt har det varit och det är en liten omställning när det har legat på runt 10grader den senaste tiden..