fredag 28 maj 2010

Nu kommer vi hem

Klockan 01:10 i natt gar vart plan hem. Det landar pa Arlanda kl 07, imorgon lordag. Vi ser inte riktigt fram emot den har kvallen.. Ar det nagon som vill hamta oss pa flyplatsen gar det alldeles utmarkt! ;)

Vi har haft det riktigt mysigt har i Cha am. Nattmarknaden var jattebra! Mycket storre an den i Hua Hin. Det var en riktig folkfest. Vi kopte mat i lite olika stand och satte oss sedan pa ett stalle dar man hyrde tallrik och bestick och kunde kopa en liten Chang :) Hotellet erbjuder gratis moped-tuktuk till och fran marknaden plus till bussen. Gubben som korde blev sa klart fortjust i Lovis och gav oss en hel pase med en frukt som vi inte vet vad det ar, pa vagen tillbaka.

Det jobbiga med marknaden var att det var ganska manga tiggare dar. Vi har faktiskt inte sett sa manga tidigare, inte ens i Saigon. En mamma med ett litet spadbarn fick ognenen att taras och impulsen att skanka henne alla pengar vi hade pa oss. Men man vet att det inte skulle racka lang och att det inte skulle forandra deras situation..

Man staller in sig pa hur lange man ska vara borta sa nu kanns det ganska bra att komma hem. Hade vi varit borta ett halvar hade det nog kannts lika dant sista dagen.

De forsta dagarna hemma kommer vi fa barnsakra lagenheten. Nar vi akte hade Lovis just tagit sitt forsta "kryp" och borjat stalla sig upp. Nu staller hon sig mot allt hon kan, nar overallt och kryper som en tok (helst over sangkanten, ner for trappor etc). Det ar lite skillnad sen vi akte hemifran!


De som forvantar sig en pepparkaksbrun Daniel kan vanta forgaves. De dagarna ar forbi. Sa ni vet.. sa ni inte blir besvikna.

Ses snart!