söndag 30 maj 2010

Nu är vi hemma

Efter ett dygns resande är vi äntligen hemma och det är väldigt skönt. Vi är väldigt trötta och försöker mest bara hålla oss vakna. Lovis far runt i lägenheten som ett yrväder.

Vi bjuder på lite fler bilder från första halvan av resan tills jet lagen har lagt sig lite.

CIMG2041

Amning i en park i Saigon. I Vietnam var det helt ok att amma var som helst. När jag försökte vara lite “privat” och amma under sjalen kunde det komma fram folk och gulla med Lovis samtidigt.

CIMG2074 

I samma park, på kvällen, jumpade kvinnor, män sprang och spelade badminton, barn lekte och ungdomar kastade boll. Det fungerade som ett vardagsrum.

CIMG2087

Phu Quoc.

CIMG2157

Morgondopp direkt utanför vårt rum.

CIMG2223

I Duong Dong.

CIMG2247

På Mango Bay.

CIMG2351

Och annanas-bay.

CIMG2399

Tillbaka i Saigon njuter Lovis av en kokosnöt.

CIMG2435

I chinatown, Ho Chi Minh city. Observera de snygga eldragningarna!

CIMG2459

Lovis i sin hatt och värdelösa blöjor. Vi kunde inte låta bli att köpa en sån här hatt till Lovis. Väldigt många vietnameser har såna  både på fältet och i stan. De är väldigt praktiska och vi ville egentligen ha egna men vi pallade inte att vara så “turistiga”. Blöjorna var pampers men väldigt annorlunda mot vad vi är vana vid. Inte bara de att de var parfymerade, de var även väldigt plastiga och andades inte alls bra.

CIMG2474

I taxin på väg till flygplatsen. Det här med trafiksäkerhet är bara att glömma. Att det fanns säkerhetsbälten till oss var ju bara tur.

2 kommentarer:

anna sa...

underbara bilder att drömma sig bort i!! Borta bra men hemma bäst, hoppas jetlagen går över snabbt.
kram

Västmanländskan sa...

Välkommen hem. Vilken härlig resa ni haft!