onsdag 26 maj 2010

Halsningar fran Cha am

Nu ar vi i Cha am. Det ar en somnig liten semesterby. Det ar lagsasong plus att det mest ar Thailandare som kommer hit och de har inte semester nu. Det brukar tydligen bli full rulle pa helgerna dock. Det marks eftersom manga restauranger bara har menyer pa thai och manga skyltar inte heller star pa engelska. Men vi har traffat pa de forsta svenskarna pa resan, vid poolen pa vart hotell.

Jag har varit magsjuk i nagra dagar. Forsta dagen har i Cha am sov jag meste pa hotellrummet, var inte utanfor dorren efter att vi kom dit. Valdigt trakigt men jag mar bra nu. Lovis och Daniel har klarat sig. Igar var vi mest vid poolen vilket var valdigt mysigt. Lovis alskar att plaska i vattnet.

Idag regnar det sa vi passar pa att promenera runt lite och upptacka byn, vilket man inte orkar nar det ar soligt. Vi horde att det fanns en nattmarknad pa onsdagar sa den ska vi forsoka kolla in ikvall.

Annars sa ska vi nog fortsatta att ta det lugnt de har sista dagarna innan hemresan. Hoppas att vadret hinner andra sig och bli riktigt fint tills vi kommer hem. Och skont att vulkanen ar lugn. Tack Daddy G for uppdateringarna!

5 kommentarer:

Marie sa...

Fy vad skönt att åka på semester! Hoppas magsjukan går över bara...

Anonym sa...

Hej på er!
Vad kul det är att läsa om vad ni har gjort
på er resa.Det blir roligt att få höra mer när ni kommer hem.Vädret här hemma har varit växlande idag lite sol och lite varmare igår var det kallt men förra veckan var det 25-30+det längtar vi till igen.Vad synd att ni inte kan vara med oss till midsommar,Lizzan o Stellan Emelie o Thea kommer till oss på dan.Jag hoppas vi får träffas snart
Välkommen hem
Kramar till er alla Monica

Tråkigt att du skulle få magsjuka hoppas att Lovis o Daniel klarar sig

Daddy G sa...

Läget? Sni varar sällan på direkta frågor. Men om ni skriver, hinner skrivA NÅ´T MER, SÅ VILKEN DAG KOMMER NI HEM?

Anonym sa...

Min lap top är lurig. Varnar inte för Caps lock. Kan bli hur fel som helst. Borde ha läst igenom allt innan. Men det gör man ju inte. Alltid.

Marika på Odlingspyssel sa...

Hoppas att ni har det ljuvligt! :D