torsdag 14 januari 2010

bra och dåligt

Jag har varit förkyld sen ungefär mitten av december. Det blev lite bättre. Nästan bra. I söndags kände jag mig helt okey. Och nu är jag mycket sämre igen! Jag blir jätteless :( Nu ligger jag här och har ont lite var stans, igentäppt näsa och lock för öronen.

DSC06005

Den här lilla skruttan är dock fantastisk för en sjuk mamma ibland. På kvällarna när hon blir lagd mellan oss i sängen har hon börjat ligga helt lugnt istället för att fara runt och snurra, vilket ger mig lite tid. När jag ligger och läser kan jag känna hur hon tittar på mig. Och när jag vänder mig mot henne spricker hon upp i ett så stort leende som man kan tänka sig. Tänk att lite uppmärksamhet från mig kan betyda så mycket!

Mammahjärtat smälter lite till.

Idag tog vi oss till den lite större staden för att träffa en vän och hennes dotter. Det var jättekul att träffa dem. Tråkigt att vi ses så sällan.

5 kommentarer:

pumpan sa...

Gud så trist när det blir sådär med förkylningar som vägrar ge med sig. Synd också när det gamla knepet att gå och lägga sig tidigt och sova 12 timmar inte kanske är en möjlighet i dagsläget ;-) Hoppas du blir frisk snart! Och visst är det underbart med dom där leendena, vad behöver man mer här i livet egentligen?

Anonym sa...

Krya på dig!!! Så fina ni är tillsammans, ett underbart foto! Jag kan inte läsa alls i sängen innan jag ska sova, för hon vaknar när man tänder lampan den lilla nyfikna ungen!!! :D

E sa...

Vilken fin bild! Hon är lik dig, tycker jag, även om jag bara har sett er på kort. Samma blick. Jättesöt flicka verkligen.

pysselpralinen sa...

Så mysigt det låter när du berättar om din dotter! Att vara förkyld och aldrig bli riktigt frisk är ju däremot så tröttsamt. Hoppas att du blir frisk snart!

Susanna sa...

Mitt mammahjärta blir så varmt när jag kommer och hämtar tösen på dagis och hon verkligen springer fram och ropar MAMMA!!! och när jag lyfter upp henne så får jag massor med pussar och kramar och hon skall visa massor med saker som finns där. Att bli mamma är det bästa som hänt mig!