tisdag 3 november 2009

- Nu går jag och kokar en napp!

Det är inget skämt det där att spädbarnstiden handlar mycket om sömn. Jag tycker att det gått ganska bra. Hon har sovit bra ibland och sämre andra nätter. Men det har funkat för mig. Fram till måndag förra veckan. Sedan dess har nätterna varit rätt jobbiga.

Idag struntar vi i barnvagnsvandringen med friluftsfrämjandet. Jag är bara för trött. Tråkigt eftersom det är en av höjdpunkterna i veckan.

Vi har varit i valet och kvalet om det där med napp. Det är ju en sak till som i så fall ska med, som kan tappas bort, måste ha i reserv etc. Vi har heller inte riktigt sett behovet… men nu? Ja, i natt satte sig D upp i sängen – Nu går jag och kokar en napp! Det lät så roligt. När D kom tillbaka med den kokade nappen hade jag fått lilla L att somna i en konstig ställning från min arm med ett konstant ryckigt, gungande.

Så det blev inte napp i natt heller. Men vi får se.

Nu somnade lilla L just så jag ska passa på att försöka sova jag med. God sömn!

CIMG0623

uppdatering:

Nä hon blev kalaspigg när jag lade ner henne.

-Sov när barnet sover.

Ja men om barnet aldrig sover då?

3 kommentarer:

Susanna sa...

Ne, vad sött. Matilda har också de där sängkläderna med flodhästar :)

Soffy sa...

Napp är så bra! Och om hon tagit nappflaska och inte ratat bröstet så är det ju inget problem. Det är en bra tröst, så slipper man sjäv vara en tutte ;) (så söt hon är!!!)

Elise sa...

Hur gick det med nappandet? Jag tyckte nappen var rätt ok efter att amningen hade börjat fungera fint, och det gick hur lätt som helst att sluta med den. :) (behöver du tips har jag ett kanontips om den dagen kommer. ;) ).
Det jobbiga kan vara om bebis/barn vaknar av napptappande på natten...