måndag 2 november 2009

Myshelg

DSC05073 

I torsdags morse kl. 06 hämtade jag vännen I vid bussen. Hon har varit här tills igår eftermiddag. Det har varit så trevligt!

Vi har pysslat, shoppat, druckit vin, ätit  gott, varit på halloweenfest, gosat med bäbis så klart och pratat massor. I lördags var I med mig på stan då jag var ifrån lilla L för första gången. Det blev sushi-lunch,  3 klänningar och ett par pyjamasbyxor. Jag är mycket nöjd med utdelningen.

Jag tyckte att det var väldigt skönt att vara ifrån min älskade dotter i 4 timmar. Det var skönt att bara tänka på mig själv och slippa kryssa med barnvagnen i affärerna och behöva ta hänsyn till henne. I 8 veckor har jag inte gjort annat än att anpassa mig efter henne. Det tänker jag inte ha dåligt samvete för. Dessutom tyckte hennes far att det var underbart att få rå om henne själv.

Vännen I håller på att virka en filt av mormorsrutor till lilla L. Den kommer bli så fin!

DSC05068 

“Inga bäbisfärger” hade en kollega till I sagt. “Nä, men mamma-färger” svarade hon. Så sant!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så underbart det låter! Jag har tyvärr inga vänner som är hemma om dagarna, så ibland blir det lite ensamt. Och visst är det skönt med egentid? Jag njuter till och med att sitta på långtråkiga styrelsemöten med hembygdsföreningen :) Fast det är ju på kvällstid, och det är ju min egentid...hmmm! Man blir ju så lätt stressad när man ska handla nåt och ha bebisen med sig, det var lättare när Skruttan var "liten", för då sov hon oftast i vagnen även när jag gick in i en affär. Nu vaknar hon direkt! Vilken fin filt, härliga mammafärger!

Susanna sa...

Åh så roligt. Det här vill jag också göra.. mormorsgrejen alltså. Ser ut att bli jättefint!

Anonym sa...

Föräldragruppen som vi var med i under grav. skulle återses efteråt, men barnmorskan började plugga så det blev inställt. Fast vi fick ändå ingen kontakt vi som var med. Lite stelt. Men vi går ju på klapp & klang på tisdagar, det är så kul! Där är några gamla klasskompisar till mig med jämngamla bebisar!