måndag 23 november 2009

Garn & barn

Just det, jag har anmält mig till Medborgarskolans stickkurs "Garn & Barn". Det börjar i februari och ska bli jättekul.

Bara lite trist att det i informationen står "för dig som är mammaledig". Det lär ju skrämma bort den enda sticksugna föräldralediga pappan i stan.

Nästa termin är vi även anmälda till babymassage (4 ggr) och babysim (8ggr) så då blir det fullt upp. Tror att biblioteket kör babyrytmik också men man får väl se hur mycket man orkar. Promenaderna med friluftsfrämjandet vill jag inte heller vara utan.

Och så tid att bara njuta!


Lekfilten som jag sydde har verkligen kommit till användning! Och nu har hon även börjat uppskatta bollarna jag sydde när jag väntade på henne.
Vi tycker om att vara tillsammans hela vår lilla familj. Så när en av oss lagar mat brukar den andra dra in filten i köket och leka på golvet.

3 kommentarer:

Maria sa...

Knasigt att de skriver "mammaledig". Tycker att samhäller borde ha fattat nu att en pappa kan vara hemma och också vilja sticka.

Marika på Odlingspyssel sa...

Vad många roliga kurser ni har där i Sveriges fjärde största stad :) Hoppas vi får se dina alster från stickkursen här på bloggen :)

ele sa...

Tack för din kommentar i min blog. Babymassage gillade vi fast tyvärr har jag slutat massera, glömmer alltid bort det. Babysim gillar vi båda också! Hoppas ni kommer gilla båda!
Fin lekfilt du gjort. Jag sydde en som är nästan klar, bara kantbanden som saknas. Och nu använder inte dottern den längre för hon ålar runt en massa :) Men jag kanske få sy på kantbanden så jag åtminstone kan visa filten i bloggen