tisdag 24 november 2009

Klädfundering

I mitten av december ska vi ha välkomstfest för lilla L och vi hade tänkt köpa någon fin klänning till henne. Hon ska ju inte ha dopklänning men vill i alla fall ha något extra fint på henne.

I går kollade jag lite på klänningar i de få affärer som finns här i den lilla staden. Och det finns inget som jag gillar...

Det finns några fina klänningar i starka färger men de känns lite för mycket vardagskläder. De klänningar som är "finare" är i stället så puttinuttiga :(

Jag funderar på att sy något istället... men jag vet inte om jag orkar och hinner. Då gäller det ju också att hitta något bra mönster och ett fint tyg.

Någon som har tips om var man kan hitta O-puttinuttiga finkläder i stl 56 (kanske 62).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den för 99:-

Anonym sa...

Svårt, vad har ni för butiker? Har du kollat Åhléns, h&m och Lindex? Vi har inget av de här, men Coop däremot. De har fina kläder i deras eget märke Friends. Kanske kan vara värt att kolla? Annars är ett tips (om det finns) second hand, där ser jag ofta klänningar som är så lite använda. Jag tycker att den här är rar http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=BARN_BA_DRESS&shoptype=S, men den kanske är för puttinuttig?

Västmanländskan sa...

Här kanske du kan hitta något fint:

http://www.ecokid.se
http://www.lollopard.se
http://shop.meandi.se/BizPart.aspx?tabId=3&catId=81&hotId=81
http://www.trikodil.se/
http://www.minodino.se/

Västmanländskan sa...

Var på Åhléns på lunchen och de hade flera söta klänningar t.ex. en i brun manchester med prickiga kantband och en söt grå från Esprit.

pumpan sa...

Kolla tradera, där har jag köpt mycket fint!