fredag 11 september 2009

Ögon

CIMG0216

När lilla L ligger och tittar på farmor kan man se att hon har mörkt, nästan grafitgrå(blå) ögon.

I går eftermiddag kom tröttheten ikapp mig. Fast tröttheten är inte så illa, men huvudvärken. I natt har vi heller inte sovit så mycket så när D gick till jobbet imorse kändes det lite jobbigt. (Han tar ut 5 anhörigdagar på halvtid så han kommer hem strax efter 12.) Men nu sover hon och  jag har både hunnit äta frukost och kolla mailen :)

Igår kom vi ut i stora vida världen. Vi både storhandlade och tog en tur på stan och köpte amnings-BH:ar till mig. Lillskruttan sov hela tiden så det var väldigt smidigt. På torget mötte vi elever till mig som följt magen hela året så det var kul för dem att se vad det blev tillslut. Och så träffade vi vår bröllopsfotograf! Vi åt sommarens sista glass i solskenet och njöt. Det blir liksom inte häftigare än så här.

4 kommentarer:

pumpan sa...

Åh vad härligt det låter, jag längtar!

Carolin Eriksson sa...

Grattis till bebisen! Sååå söööt! Kramar Carro ( som du jobabde med på soc i Uppsala ;-) )

Anonym sa...

Å fin fin! Ser ut som om hon har långa fingrar? Det har Skruttan. Hoppas huvudvärken ger med sig, det är jobbigt när kroppen värker. Och du, det häftiga fortsätter och fortsätter varje dag. Det är verkligen en gåva!

anna sa...

Åh va fin hon är, stort GRATTIS!! Min son föddes den 4 september förra året, det går så snabbt (det är sant det som alla säger) så när man ser bilderna på din lilla tjej blir man alldeles helt varm. Vilken lycka!
Kram Anna