onsdag 9 september 2009

Här är hon!

 CIMG0188 CIMG0148

 CIMG0154 CIMG0187

Och nä, hon gör inte så mycket annat än sover :) Om hon får sova på någon av oss. Hela natten har hon sovit på D. Nu ligger hon dock på en kudde bredvid mig i soffan och sussar sött. Det gäller tydligen bara på natten det där, med att inte vilja sova själv.

Idag ska vi till BVC och väga henne. En första barnvagnspromenad har vi också tänkt planera in. Kanske också prova bärsjalen. Så ska farmor komma. Kanske morfar också? Ja, det är många saker som göras för första gången! För oss alla tre.

Jag vet inte hur intressant själva förlossningen är att höra om. Men jag har verkligen ingen skräckhistoria att berätta. Jag gör om det när som helst! 

13 kommentarer:

Anonym sa...

Å så fin hon är!!! Det är konstigt, det var ju inte länge sen jag låg där med ett litet knyte, men det känns som evigheter sen. Må så gott!

Västmanländskan sa...

Så fin hon är!!!!!

Susanna sa...

Grattis!!!!! Grattis till en fin liten tös och till att det verkar ha gått bra med hela förlossningen!

Anonym sa...

Hon ser väldigt mogen ut fastän så himla pluttliten! Jag vill iallafall höra om förlossningen :) Kram! /Ylva

Elise sa...

JAG tycker det är intressant! :D Och jag är glad att höra att du slapp någon skräckhistoria, de kan man klara sig utan! :)

Och givetvis, hon är ju bara för underbar. :)

pumpan sa...

Åh grattis!!!! Hon är superfin! Vilken lycka! Men jag är såklart nyfiken på att höra om förlossningen ;-) Än har inget börjat hända för mig än, men det känns okej.

Marika på Odlingspyssel sa...

Grattis grattis grattis! Världens finaste lilla tjej :)

Malin Markus o Carlos sa...

Grattis! Hon är världens sötaste :)

Lottis sa...

Bilderna Daniel skickade kom till jobbmailen och det trasslade att öppna hemifrån! Men nu har jag fått se några fler bilder..... Hon är så söt, hoppas ni kan få någon bild när hon har ögen öppna, för hon sover väl inte HELA tiden:)
Jag skulle nog inte berätta om min förlossning på internet, däremot vill jag gärna höra när vi ses hur ni upplevde den! Du vet, killar pratar lumpen, tjejer (mammor) pratar förlossning.........
Vi ses snart! Lottis

E sa...

Vilken söt liten tjej! Förstår att det är mycket som är nytt för er :-) Vad ovanligt att höra att det gick bra på förlossningen, en onormalt normal graviditet som slutat med en onormalt lätt förlossning!? Jag har ju ingen erfarenhet själv på området, men det låter som om du har haft ganska tur iaf... stort GRATTIS!!! kram/E

kajsa sa...

HURRA!! vilken liiiten gullig! ååååå! och vilket fint namn! Grattis!

Anonym sa...

Är det ok om jag får din adress? Om så, maila mig på: soffyohl@hotmail.com
Kram!

mrs Pitepalt sa...

Superfin är hon! Skönt att allt gick bra!
Kram!