torsdag 25 april 2013

Pysselbarn

Jag har lite nu och då beklagat mig över att jag har ett barn som inte gillar att pyssla och har nu satt min tilltro till lillebror istället...

Men idag var vi på utvecklingssamtal på lilla Ls förskola och pedagogen berättar att lilla L är ett av de barnen som älskar att pyssla och kan sitta koncentrerad länge. Sen är hon också väldigt fysiskt aktiv och aldrig nånsin sysslolös så det är kanske inte konstigt att hon är trött och inte orkar mer när hon kommer hem.

I övrigt var allt positivt och fint. Inte för att det egentligen skulle spela någon roll men det är alltid kul att höra. Speciellt att hon är glad, trevlig och bra kompis!


2 kommentarer:

od Andulky sa...

Härligt!!!

Saltistjejen sa...

Jag tror att barn som går på dagis hela dagarna kan behöva "vila" lite när de är hemma. De är ofta väldigt aktiva där och gör allt möjligt. Så är det med E också. Hon älskar visserligen att pyssla och rita hemma också, men oftast inte på vardagarna då hon är rätt trött när hon kommer hem. Sedan kan sådant här med pyssel komma senare i åldern också. Vissa blir ju enormt intresserade av sådant först som lite äldre.
Vilket fint omdöme ni fick på utvecklingssamtalet också! Sådant värmer!
Kram!