måndag 29 april 2013

Helgen som bara försvann

I fredags kväll, trots lite feber, drog jag iväg och träffade vänner på stan. Middag, cava och massa skratt. Bebisen hade skrikit halva kvällen. Antagligen bara för att han saknade mig. Stackars pappan.

Lördagen var bra med Skogsknytte och ute hela tiden men friskare blev vi inte. Tidigt i säng.

På söndagen vaknade maken med migrän, jag mådde rätt risigt och så skulle jag ju hålla kurs på eftermiddagen! Vi akutinkallade farmodern. Tack! Lilla L valde att följa med henne hem och idag känns det som ett bra val för oss alla eftersom lillebror vaknade kl 03:30! Vi var uppe ett par timmar och jag tänkte passa på att deklarera men det får man tydligen inte göra kl fyra på morgonen... Jag gjorde egen hudkräm istället.

Nu vilar vi och snart ska vi ta bussen och hämta syrran.
4 kommentarer:

Susanna sa...

Hur gör man egen hudkräm... har aldrig hört talas om någon som gör det. Tips! Känns som om man skulle slippa alla onödiga ingredienser...

Evasleva sa...

Jag ska blogga om det! Otroligt skönt att slippa alla äckliga ingredienser i vanlig hudkräm.

Lotta sa...

Ja, spännande med egen hudkräm. Det vill jag också gärna lära mig. :)

sofia sa...

Låter som en schysst helg ändå trots feber & sömnlöshet :)
Efter ett antal års erfarenhet i barnutklädningsbranschen är mitt hetaste tips någon form av krokar (på väggen eller sån på fot som vi har) i kombo med stoor kista alternativt korg. Vi har en stor gummikorg som man kan kasta ner allt huller om buller i. & näää mina barn skulle aldrig aldrig hänga nåt på galgar ;)