onsdag 12 oktober 2011

Så spännande

Det här med företagande är ju väldigt spännande! Jag är inte så bra (än) på själva företagande-delen. Jag vill ju mest bara göra. Leka. Lära. Dela med mig!

Men det är ju så mycket annat man ska göra. Har varit på banken och skaffat bankgiro. Bygga hemsida. Försöka göra reklam för sig…

Idag är jag dock lite vingklippt. Jag har haft lite ont i axeln i veckan och halv fem i morse vaknade jag av att jag hade så ont att jag inte kunde somna om. Jag har fått en låsning i skuldran. Jag ha aldrig haft så ont i hela mitt liv!

I eftermiddag ska jag träffa en person som jag ska samarbeta med. Det är så roligt. Hon är utbildad massör och ska ev. utbilda sig inom förlossningsmassage. Dessutom är hon också socionom och vi ska båda erbjuda samtalsstöd för gravida och nyblivna föräldrar. Och i vår ska vi gå doula-utbildning!

gravid

2 kommentarer:

Sofia sa...

Åh vad spännande det låter! Jag beundrar alla som får idéer och faktiskt genomför dom. Väntar med spänning på att en idé ska komma till mig ;-)Vad har hänt med din axel? Har du varit hos någon kiropraktor? Min kusin var till en kinesolog (eller heter det så??) med sin axel hon haft problem med i 20 år. Det funkade jättebra! Tips :-)

Saltistjejen sa...

Vad ROLIGT!!!! Är kul att få följa din "nya väg". :-)