onsdag 21 september 2011

Tillklippt

CIMG4786

Ja, jag förstår på er att jag kanske inte kan börja sy direkt efter operationen. Och det trodde jag väl inte själv heller. MEN så fort jag kan det så har jag nu en hög tillklippta projekt att ta mig an Ler

Mest från lakansutmanings-lakanet som ni ser.

Inte för att stressa er andra i utmaningen men när jag skulle klippa till foder till en lite större tygpåse insåg jag att jag inte har nog tyg till det kvar.

Men alltså, vad gör man av det här?!?!?

CIMG4788

9 kommentarer:

Knejs sa...

Liten börs? Napphållare?

Västmanländskan sa...

Just det-jag skulle ju skicka bilder till dig på en jättefin liten tygbok som min svärfars sambo sydde åt lilla T. Det är en sifferbok där siffrorna är sydda just av små restbitar mot enfärgad bakgrund. Är hemma hos mina föräldrar nu, men ska försöka komma ihåg att fota på fredag när jag är hemma igen.

pysslamer.se sa...

Spännande att se vad det ska bli!

Jag fick ochså lite tygkris nyss, byxorna som är pågång fick bli storleken mindre än jag tänkt...

Lycka till med operationen!!

HannasHörna sa...

Hej! Ja det är så himla kul med utmaningen...skönt att den pågår ett tag så att man inte känner stress. Jag sydde en liten kylskåpsmagnet av en liten bit... Lycka till!

Emma sa...

Skarva?:)

Pysselpralinen sa...

Perfekt att ha lite färdigklippta projekt att bara sätta nålen i! För det där med att klippa, det är ju inte det roligaste precis. Sy en liten börs kanske man kan göra av småbitarna? Eller sy små etiketter till presenter...jag har inte hunnit till smågrejerna än, men jag har sparat en del restbitar så jag inser att jag också måste klura lite till på det där.

Emma sa...

Håller med! Jag har också en del konstiga, märkliga fomer på småbitarna..

KLOCKARBARN sa...

Man måste ju inte sy av bitarna. Gör vykort och tygblommor, broscher, hårband, klä knappar, klä in ramar, mobil med tygremsor i olika tyger, klipp och klistra, fläta, virka mm

Pysslamer.se (Emma) sa...

Jag har lite restbitsidéer men jag hinner inte få upp alla idag...första idéen är en shabby-frans. Då går det åt en massa småbitar. Jag har satt fransen på en sjal. Bild och beskrivning finns på min hemsida!