tisdag 30 november 2010

Omgjord IKEA-möbel

DSC01971 

Då det här skåpet skulle flytta in i lilla L’s rum fick byrån flytta ut. Även om nu furu har blivit trendigt igen har vi tänkt måla om det här skåpet men det får bli i vår när vi kan bära ut det och slipa och måla.

DSC01979

Vi har haft två sådana här tv-möbler bredvid varandra i vardagsrummet. En fick ge vika för byrån som nu står halvtom eftersom det rymmer så mycket mer än dessa små. Men den andra då?

DSC01968

DSC01969

Den ställde vi på högkant, tog bort benen och fäste gångjärn på lådfronten. Den är nu en förvaringsmöbel för sysaker. Perfekt i det trånga utrymmet men framförallt känns det så bra att kunna ta till vara något som annars bara skulle ha slängts. Tyvärr var själva symaskinen 1mm för tjock för att få plats i den.

3 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Men Å vad smart!!!!
Synd att maskinen inte rymdes men ni har ju ändå fått ut ngt jättebra av gamla TV-bänken!

Kiiromi sa...

Va kul att du tittade in hos mig så att jag hittade hit. Massor av roliga saker och vilka snygga foton du tar på stilleben.

/Mia :)

Fröken Pyssel sa...

Smart! Vi har också två sådana möbler som jag inte vet vad vi ska göra med. De står nu ute i förrådet. har haft nån idé om att måla dem i nån galen färg och ställa dem i hallen, men kanske vi bara säljer dem.