fredag 26 november 2010

Någon slags utbildning

En hektisk dag på jobbet. Snabbt hem. Leka med lilla L. Sy lite. Leka med lilla L medan pappan städade. Klippa "visitkort". Mata lilla L som inte vill ha middag. Leka lite mer. Äta pizza och dricka ett glas rött vin. Byta blöja och försöka få på lilla L pyjamas och strumpor men hon bara tror att vi leker "jaga" och springer iväg. Lilla L vill inte dricka välling, inte borsta tänderna och inte sova men är världens sötaste i alla fall. Sy klart beställningsjobbet. Pappan får lilla L att dricka upp vällingen och somna (hur det nu gick till?). Packa ihop lite inför marknaden. Kolla på "An education", njuta av filmen och dricka upp vinet. Nu sova.



Imorgon åker vi till Uppsala. Vi ska kolla på Harry Potter på bio, sova över hos svärmor och bli bjudana på köttfärslimpa. På söndag är det marknad som gäller. Spännande!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Ja, hjälp vad man pusslar och pysslar. Ömsom lite panikartat - här i alla fall - och ömsom bara så mysigt. Hoppas ni får en bra dag i Uppsala. Jag längtar tills storebror är stor nog för Harry Potter. Vilken värld det är!

Malin på pastill.nu sa...

Lycka till på marknaden :)