tisdag 22 juni 2010

Smaskigt

Jag är nog inte ensam om att ha provat denna kaka. Ricottan var slut i lilla staden i flera veckor efter att tidningen Buffé kom.

ricottakaka_B0410

Första gången jag gjorde den visade det sig att min form var för liten för all smet så jag hällde upp det som var över i muffinsformar. Det visade sig gå alldeles utmärkt. I förrgår gjorde jag den således bara som muffins och det blev jättebra. Jag föreslår cupcakes-formar som är lite stadigare eftersom smeten är rätt tung med all himmelsk kokos :) 25 min ungefär tog det för muffinsarna att bli klara.

Idag har det blivit två rabarberkakor av rabarberna vi fick i helgen. En kaka och muffinsarna ska med till midsommarfirandet i St Annas skärgård. Det ska bli härligt!

2 kommentarer:

pumpan sa...

Guuud så gott, den måste jag testa!

Susanna sa...

Vad är det för kaka..? känner mig lite bortkommen nu