söndag 23 maj 2010

Som ny!

Idag ar sista dagen har i Hua Hin. Vi bor pa det har hotellet som ligger 20-30 min promenad fran det riktiga turiststraket. Till pappa kan vi saga att det ligger till vanster om man har havet i ryggen. Man foljer den stora gatan som gar parallellt med stranden.

Forutom att laga 7 hal i tanderna, har jag har ocksa fatt thaimassage, pedikyr, manikyr, en latt solbranna och ett par nya jeans. Som en ny manniska! ;) Daniel valde forst oljemassage och sedan nar jag fixade naglarna fick han thaimassage. Personalen vaktade Lovis under tiden! Han slog ocksa till pa 2 par jeans.

Det har blivit lite smashopping, mest till Lovis, en hel del tid vid poolen i skuggan under dubbla parasoll och massa god mat. I gar skulle vi ga pa thaiboxning men det var inget. Det ar lagsasong nu sa det ar sakert darfor.

I morgon aker vi vidare till Cha-am, nagra mil norrut. Men forst ska vi ga upp tidigt och ga till en stor budda som star langst bort pa stranden.

Det dar med nattamningen... Ja, det gick jattebra i 2 natter. Forsta gangen somnade hon om av att bli struken over ryggen. Andra natten sov hon utan avbrott. Tredje natten vaknade hon och var uppenbarligen jattehungrig sa da fick hon faktiskt amma. Och hon at ordentlig, sa det kandes som ratt beslut. Hon hade svettats mycket pa kvallen innan. Natten efter vaknade hon och fick ata men klockan var halv 6 sa vi tyckte det var ok. Sen har hon sovit utan avbrott igen. Det kanns faktiskt som att det lite ar hennes eget val och vi tycker att det ar viktigt att hon far i sig vatska har i varmen.

Varmen klarar hon mycket bra, tycker vi. Hon fick ju lite varmeutslag forsta veckan men det gick over.

1 kommentar:

Daddy G sa...

Hej.

Jag har gått förbi det där hotellet ni bodde på. Såg väldigt fint ut. Hur långt är det ungefär till där vi bodde? Fina bilder. Lovis verkar ha stortrivts med allt som hände runt omkring. Många intryck. Kommer nog att bli svårt att övertrumfa virrvarret i HoChiMin City. Ja nu är ni snart hemma igen. Tyvärr verkar det bli mulet till helgen ni kommer hem. Det skulle bli regn och dåligt idag också men det är sol, dock ingen större värme.Islänska vulkanen har lagt av. Nu kommer det bara vattenånga. Hoppas den inte får för sig nåt annat. Den la av igår vid 12 tiden på dan. Ni kommer nog hem som planerat. / Göran