onsdag 17 mars 2010

Svar på kök-frågor

Anna: Jag tänkte att det skulle bli två tygtalvor. Frågan är bara om jag kommer komma till IKEA inom en överskådlig framtid. Jag kanske får hitta på något annat.

Susanna & Pumpan: D sa att det inte är så svårt att måla om eftersom allt förarbete är gjort. Men måla om med bäbis hemma? Och när ska vi ha tid och ork till det?

Marika: Vi bor i BRF.

Fler fina tyger från det stora varuhuset:79467_PE203479_S3 0099578_PE241729_S4 0099582_PE241733_S3  

Det översta tyget blir jag bara glad av. Tyget i mitten är härligt somrigt. På vårt varuhus hade de hängt upp en vepa av det tyget från taket. Säkert 5 meter. Häftigt. Det nedersta skulle vara häftigt som du på en kräftskiva.

6 kommentarer:

Marika på Odlingspyssel sa...

Hej Eva :)
Det är ju att att ni bor i brf, då slipper ni renovera och sedan inte tjäna något på det. Min svåger är målaren, han säger att det finns färg som är oljefri som det passar bra att måla om med. Lite luktar det ju i alla fall, men lukten är i alla fall inte farlig.

Evasleva sa...

Det är bra! Men det var det med orken... :)

Susanna sa...

Ja du det där med att renovera eller måla när man har barn hemma är ju alltid svårt... men jag tänker att det kanske skulle vara lättare när de inte springer runt och vill plocka i grejer och är nyfiken. Tänket att det är synd att vi inte gjorde mer sådana grejer när M var yngre, nu skulle det aldrig gå... Fast å andra sidan så så kan vi ju lämna iväg henne lite längre stunder :D Hos hennes farmor som hon är trygg med.

Äsch, ta det när det känns som bäst... men det är ju trist att du saknar ditt gamla kök =/

Kanske går att få hjälp?

Susanna sa...

Hur stort är köket egentligen?

Skulle hemskt gärna vilja uppdatera vårat kök också. Du är så inspirerande...

Estella sa...

Översta tyget är ju jättesnyggt... kanske skulle vara något i vårt nya kök också! :-) IKEA alltså?

Evasleva sa...

Ja, allt ikea!