måndag 29 mars 2010

Shopping

Min lilla skrutta hostar och har lite snuva. Hon sväljer massa slem så flera gånger har hon kräkts jättemycket direkt efter att hon har ätit. Så klart blir jag lite orolig att hon inte får i sig tillräckligt och så är det ju så synd om henne. Fast hon är nöjd när hon kräkts. Det är nog skönt att få upp det där dumma slemmet.

I lördags shoppade vi fina kläder på loppis och igår var jag och lilla L’s farmor och shoppade lite mer till henne. Svärmor hade några rabattkuponger hon ville använda och jag hittade två bodys på rea plus ett par solglasögon, som också var på rea. Jag inser att jag inte köpt någonting till lilla L som inte varit på rea eller second hand. Igår köpte vi en paraplyvagn via blocket också :)

DSC06908

Lilla L med second hand-fynden. Med dessa och de nyinköpa kläderna tror jag faktiskt att vi har lite kläder som går att kombinera och matcha. Det enda problemet när man ärver, får lite och köper lite själv är just att nästan inget går att matcha med varandra. Inte för att lilla L bryr sig men jag tycker att det är lite kul :)

3 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Kul och bra med en massa second hand fynd. Förutom att man ju sparar en himla massa pengar så är man ju dessutom snäll mot miljön. Bra på alla vis.
Vårt second hand-fyndade matbord fick idag resa iväg till en annan second hand-affär medan vi fick ett skåp levererat av dem. Bra byte där också tycker jag. :-)

Soffy sa...

Ja visst är det svårt att matcha sånt som man fått? Det är svårt att hitta fina second handkläder i större storlekar vilket jag tycker är synd. Men nu växer hon å andra sidan inte ur kläderna lika fort.

Evasleva sa...

Jag har kopt lite klader i stl 80 och 86 pa second hand n'r jag sett nagot fint.

Efter gardagens tvatt ser jag att nastan allt det nykopta matchar! Och med ganska mycket av det gamla ocksa. Sa bra!