onsdag 31 mars 2010

Full fart

Lilla L börjar bli så rörlig nu. Det är lite ovant och därför lite farligt.

Vi brukar ha henne i soffan. Vi har lagt en soffkudde mellan soffan och soffbordet så hon inte ska ramla ner. Men helt plötsligt stod hon upp över den här kudden. Livsfarligt om den skulle ramla.

Hon har börjar sitta upp i vagnen ibland. Idag på stickkursen upptäckte jag att hon var på väg ur vagnen! Något jag borde tänkt på eftersom hon måste vara fastspänd i babysittern eftersom hon annars tar sig framåt, åt sidan.

Hon kryper inte men hon kan åla sig en bit och vänder sig hit och dit och har helt plötsligt förflyttat sig några meter. – Det var inte där jag lämnade dig! Vad finns in rummet några meter bort?

Det är ju inget problem. Vi måste bara anpassa oss till ett rörligt barn!

3 kommentarer:

Soffy sa...

Jag får väl säga som alla sa till mig; det är bara början...Först är det roligt och sen börjar man sakna de stilla stunderna. Och när hon sen går kommer jag väl sakna krypandet :)
Skruttan började vilja sitta upp i vagnen när hon var 4-5 månader så då tog vi bort liften. Teutonias sele är så tajt så vi fick köpa en sån klassisk variant för ett tag sen och sätta dit.
Hoppas hennes förkylning går över!

pumpan sa...

Hoppas ni är på bättringsvägen!
Jag känner igen det där med rörligheten. Och tänk så mycket farligt det finns överallt plötsligt. Ett tips jag fick från en kompis är att krypa ett varv eller två runt i lägenheten för att upptäcka vad som måste fixas. Kan se rätt lustigt ut dock ;-)

malin o markus sa...

men vad hände med påsken? Den bara flög förbi! vi får försöka träffas innan ni åker iallafall :)
Kram