tisdag 9 februari 2010

Effektiv tid

CIMG1263

Igår slog lilla L till och sov fyra timmar på eftermiddagen!

Hon har aldrig sovit så länge i sträck. Inte ens på natten!! Vi har ju en bäbis som tycker att det här att sova på dagen är klart överskattat när det finns så mycket att titta på, leka med, äta på, roliga ljud att göra eller helt enkelt bara bli omkring buren på.

Oj, vad man hinner göra mycket när hon sover. Igår blev det, förutom barnstolskuddarna i inlägget nedan, en mössa och en halsduk i det söta stjärntyget. Mössan är en storlek större än den orangea hon har nu. (Den får hon många komplimanger för vilket är jättekul). Halsduken/dreggellappen/scarvsen passar ju redan nu så klart. Den fick dubbla tryckknappar också så den håller länge.

CIMG1269

När man bär med sjal på vintern blir det lätt kallt om halsen eftersom man inte kan dra upp jackan hela vägen. Bäbisen behöver ju luft. Jag använder fina sjalar för att hålla mig varm. Till maken har jag nu sytt denna “halsduk” av en av hans gamla t-shirts. Enkelt och blev riktigt bra.

3 kommentarer:

pumpan sa...

Vad fint det blev allting och pratisk med "halsduken"!

Elise sa...

Åhhh vilket snyggt tyg (stjärntyget), vart har du hittat det? :)
Du är så duktig och pysslig! När vi har huset för oss själva ska jag fixa vårat nuvarande kök/vardagsrum så det blir ett pysselrum, och då ska min symaskin få en egen hedersplats. Jag inbillar mig att jag kommer sy oftare då när den liksom är redo. :)

Estella sa...

Tycker du verkar vara väldigt effektiv hela tiden så mycket som du hinner sy! Jag är jätteimponerad, kan inte sy för fem öre själv...