fredag 29 januari 2010

Låt er inte avskräckas från yoga

Jag blev jättesjuk men det var feberfrossa och ledvärk. När det väl gav med sig i går morse visade det sig att träningsvärken var ok. Visst, den känns men inte i närheten av vad jag känt här i veckan.

Det var nog bara yogan som fick fart på det hela. Jag har ju varit småförkyld fram och tillbaka sen mitten av december. Jag hoppas att det här gör att den en gång för alla går över!

Jag vill vara helt frisk. Idag mår jag dock mycket bättre. I onsdags kväll kunde jag knappt röra mig för att det gjorde så ont i kroppen. Jag har haft svårt att äta pga illamående. I går hade jag inte lika ont i kroppen men hade heller inte ork att göra någonting. Idag känns det som att jag kanske kan sy något litet :)

Nu hör jag hur dottern har vaknat och ligger och pratar för sig själv inne i sovrummet. Så mysigt! Jag ska gå och prata lite med henne.

Trevlig helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

MEen fy så jobbigt , skönt att det är över nu. Hoppas du får vara frisk, jag proppar i mig Esberitox så fort jag känner av förkylning men det kan man inte äta om man ammar tror jag. Trevlig helg du också!