tisdag 5 januari 2010

Ett par julklappar

DSC05731

DSC05732

Jag sydde adresslappar att sätta på resväskan med tryckt namn och adress på. Det är vitt tyg med svart text på andra sidan. Till detta ett “tyg-kuvert” som är sytt efter måtten på ett pass och boardingcard. Jag tycker det är så jobbigt med alla biljetter, pass och viktiga papper man ska ha ordning på när man reser.

besk

I julklapp av lilla L fick hennes far en body med idolbild av honom. Jag ska ta en bättre bild på bodyn vid tillfälle. Jag gjorde bilden svartvit, “klippte ut” MC:n och skrev ut på sånt där transferpapper. Det är svårt på trikåttyg. Maken blev glad.

3 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Gott nytt år!
Vilka läckra julklappar! Att trycka på bodyn tycker jag var en urbra idé! Något för mig med ny skrivare kanske. Fick precis veta att en ny liten bebis fötts i bekantskapskretsen så en sådan pysselpresent skulle ju passa perfekt. :-)
Kul att hitta hit till din blogg! Kommer definitivt tillbaks!

Camilla sa...

Hej hej,
Snubblade in på din blogg för första gången idag!

Hoppas att våra vägar möts via våra bloggar under 20HUNDRA10

Må så gott och god fortsättning på det nya året

Mvh Camilla, En mammas dagbok

Fruädel sa...

Hej kära du! Kul att varit in och kikat hos mig! Blir alltid glad att få lära känna nya pysslare! Tack det samma, mycket fint här hos dig!!! Åh vilken underbar gosegris du har!!! Men inte kul när man inte får sova! Min minsta åt som en galning så när hon var 6 mån någonting var hon en riktig budda bebis som åt en gång i timmen!!! BVC tyckte jag såg lite grå och sliten ut då och tyckte jag skulle börja med lite välling då, haha! Men nu är hon 2 åroch sover hela nätterna, stora tjejen är fyra! Känner igen de fina tygern på babyfilten! Så fin så! Kram på dig! / Tess