torsdag 22 oktober 2009

Väggdekor

Jag letar väggdekor att pynta en tråkig garderob med. Garderoben står med ena sidan mot spjälsängen och eftersom det inte finns något bra sätt att hänga en mobil över sängen så tänkte vi sätta något roligt för lilla L att titta på där.

augusti 2009 072

Ibland lägger vi henne i spjälsängen när vi gör något annat i samma rum och då ligger hon och tittar runt men det finns inte så mycket spännande att titta på just där (även om det säkert räcker än så länge).

Jag hittar inga roliga dekorer. Jag var ju förut inne på en tapetelefant (till vägg) om ni minns, men den tyckte vi var för liten. Är det någon som har tips så berätta gärna var man kan hitta roliga dekorer. Gärna djur.

Denna tyckte jag var lite rolig. Man skulle ju kunna använda barnets födelsedatum t.ex.

egen-streckkod_1771

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har sett den där förut och tycker den är jättefin, bebisar gillar ju dessutom abstrakta mönster! Annars så har jag inget tips. Jo, NU kom jag på ett! En sida där man kan bestälal gratis tapetprover, kanske det finns ngn fin där? Ska bara leta fram adressen...återkommer!

Anonym sa...

http://www.maleributiken.se/maleributiken/ Du kanske hittar nåt där, det enklaste är nog att söka på leverantör för om man söker på barn så får man upp så tråkiga. Vet att jag sett flera fina!

Västmanländskan sa...

Du ahr väl hittat Panduros redan kanske? Annars hade de en mes söta ugglor (http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=962670) och lite annat smått och gott.
Vi hittade våra (som skymtar här: http://pregnolejbro.blogsome.com/2009/01/25/i-sparen-efter-lilla-t/) på Söstrerne Grenes, men det är en dansk kedja som väl inte finns uppåt i landet?

pumpan sa...

http://www.designonline.se/Products/sek1/Home_Accessories/Wall+decorations dom har jättefina, flera med djur!

Susanna sa...

Väggdekorationer är roliga. Jag gjorde egna till lilltösens garderob genom att kopiera ut lite muklor från en målarbok, måla dem i fina grälla färger pch laminera dem. Blev ett superbra resultat :D Roligt att läsa om att allt går så bra för er och er lilla dotter. Blir så glad!