söndag 4 oktober 2009

att sova själv

I helgen har vi försökt få lilla L att sova själv. Det innebär att sova i sitt näste mellan oss i sängen större delen av natten. Detta är inte så populärt så helgens sömn har varit sisådär. Lilla L vill sova på någon av oss eller nära nära, annars vill hon inte sova och ligger och låter som alla djur i djurparken.
Hon är en liten luring. En gång i natt gjorde hon alla tecken på att vara hungrig. Gnydde lite, smackade, sög på händerna. Så jag lyfte henne till mig för att amma liggandes. Men nä, när hon väl fått kroppskontakt blev hon knäpptyst och somnade ;)
Idag fyller hon hela 4 veckor.
Grattis älskade lilla skruttplutt! Det känns som att du alltid har funnits hos oss och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig! Och samtidigt har dessa fyra veckor gått så rasande fort.

4 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Grattis lilla L!

Anonym sa...

Ha ha ha! vilken liten filur:)
Kranmar från malin o markus

Soffy sa...

Vilken smart liten tjej ;) De är ju så olika, trots att det är så skönt att Skruttan sover själv så kan jag tycka att det är lite trist. Men när vi lägger över henne i vår säng (för att somna om) så blir hon helt paff och pigg eller arg :D
Och GRATTIS, har det redan gått 4 veckor? Visst är det svårt att förstå att de inte har funnits där, alltid?

pumpan sa...

Hehe ja det där med att sova själv kan vara lite knepigt, framförallt när de somnar någon annanstans och sen blir överlyfta till sin säng, lätt å vakna då. Och det där knepet att låtsas vilja äta känner jag igen ;-)