måndag 14 september 2009

Härlig helg

CIMG0271

I lördags fick vi besök av R och S. Det var väldigt kul och Lovis charmade till och med lite barn-rädde R. De hade med sig prinsesstårta att fika på och köttfärsbiffar till de trötta föräldrarna. Så bra! Trots att hon redan fått en supersöt body fick lilltjejen en klocka från Italien där paret var när de fick Lovis-är-född-smset.

I söndags kom kusinerna på besök och de snälla föräldrarna hade med sig pastasallad som vi alla åt till lunch. Det var jättetrevligt. Lillsnuttan fick en jätteläcker regnbågsbody och vi fick en fyll-i-bok.

På eftermiddagen kom morfar och tant M förbi. De hade också med sig fina presenter. Snygga kläder och en till fyll-i-bok som kompletterade den andra jättebra. Vilket bortskämt barn hon blir :)

CIMG0298

Idag har vi en besöksfri dag men imorgon kommer farmor igen.

D jobbar halvtid i två veckor nu. Idag kompade han dock eftersom vi skulle till barnspecialisten för hörselkontroll etc. Vi blev väldigt glada att hon växer som hon ska. Allt annat var också bra!

4 kommentarer:

Soffy sa...

Så där (bilden överst) försökte Skruttans farfar lägga henne för nån månad sen- hon AVSKYR det nu och blev så sur och arg :) Hon är ju en STOR tjej nu... Så skönt det är när allt "är som det ska", vi var på BVC idag och hon ligger jättefint på kurvorna och är SÅ stark enligt Birgitta där. Kul!

Maria sa...

Grattis till en liten och fin!

Lottis sa...

Det var så kul att få träffa lilla kusinen och Mattias var riktigt stolt som nybliven farbror. Nästa gång tror jag dock att kusinerna får vara hemma så att jag får några sekunder att vara med Lovis och dig i lugn och ro! Em och Th har inte vant sig vid att deras bus-farbror Daniel inte helt och hållet är deras längre!

Evasleva sa...

Lottis: Du är jättevälkommen! Sömn-boken verkar väldigt bra. Vi har redan fått några tips.