onsdag 2 september 2009

Förlossningsprognos v.40+3

Nä, jag känner inget. Inget på G.

Inget bloggande igår eftersom jag var på stan vilket tog ut mig totalt! Och sen funkade inte blogger av någon anledning. Så tyvärr…

Alltså, det är inte mitt fel! Folk ringer och frågar om det hänt nåt, säger att jag får göra något. Visst, det är väl skämt. Men det är jättejobbigt.

Skärp er! Det är frustrerande som det är.(Med "er" menar jag inte er. Och inte de som smsar och frågar om det kommit någon bäbis heller. Det är ok. Jag menar de som gör insinuationer om att jag skulle kunna påskynda förloppet på något sätt eller tycker att det ska gå fortare. För deras skull eller? Jag blir bara stressad!)

6 kommentarer:

mrs Pitepalt sa...

Det är skitjobbigt när folk ringer och tjatar. Strunta i att göra alla mysko grejer. Jag testade det mesta, men inget funkade. Bebisen kommer ut när hon är klar.

Men om du orkar kan du ju baka lite och frysa in. Jag var ganska sötsugen när jag satt där och tokammade de första veckorna.

Håll ut!
Kram

Evasleva sa...

Tack!
Nä, jag tror inte heller på konstiga trix. Hon kommer när hon kommer. Det spelar nog ingen roll vad man gör.

Johannes Jonsson sa...

Det låter bra. Fortsätt gärna rapportera här!

Fru Mju sa...

UT kommer de alltid. lillan behöver bara mer tid på sig men åååh, jag känner igen frustrationen över alla som frågade..
Lycka till
och tack för titten hos mig!

Elise sa...

Förstår frustrationen... be dem kolla in på webbisar med jämna mellanrum om du inte har gett något livstecken på några timmar istället. ;-) Jag menar, OM du nu skulle ligga och föda så tror ju inte jag att du tänker svara i mobilen ändå kanske? Folket får fint vänta. :)

Anonym sa...

Jag lovar att jag inte ska fråga en gång till...vet ju hur det är! Och trixen...nja, som du skriver så kommer de när de kommer. Ha det så bra DU KAN, jag kollade på Arga Snickaren på nätet (eftersom vi inte har kanal 5 och jag hade hört att det var så bra) Såg ALLA avsnitt, det fyllde några tråkiga dagar och fick mig att tänka på nåt annat. KRAM!