onsdag 2 september 2009

Blomma och bollar

augusti 2009 015

Jag vill visa min fantastiska orkidé som jag fick i födelsedagspresent. Jag kan verkligen inte ta hand om orkidéer så vi får väl se hur länge den står men än så länge är den bra grann :)

augusti 2009 024

Och så har jag sytt två bollar. Det var roligt. Jag gillar verkligen kombinationen rosa och grönt. Mönstret hittade jag här.  Men jag är inte riktigt nöjd då bollarna får en “ekvator”. Är det någon som sett en bättre mall?

 augusti 2009 006 

Jag har fyllt bollarna med sån där stoppningsvadd. De hade nog sett lite bättre ut om de fyllts hårdare men jag vill att en liten, liten hand så småningom ska kunna greppa dem. De blir nog några fler också, i andra granna färger :)

4 kommentarer:

Marika på Odlingspyssel sa...

Hej Eva!
Vad fina bollarna är, varje gång jag är inne på din nya blogg har du pysslat massor. Jättekul och inspirerande att se.

Orkideen är jättelätt att ta hand om. Fyll vasken med vatten och låt orkideen stå i vattnet över natten. Gör det en gång i veckan och den kommer vara superfin jättelänge!

anna sa...

Verkligen fina bollar, det måste jag göra. Tack Marika för orkidétipset, mina brukar inte vara så länge som jag önskar. En balja med vatten under natten alltså, kanske ska man lägga i lite orkidé näring samtidigt också?

E sa...

Fina bollar! Det bli nog en rolig leksak för ditt lilla barn. Förstår att det känns frustrerande när folk tjatar så där... bebisen kommer väl när den behagar komma! Men vi vet alla att det i alla fall är relativt snart :-) Och jag önskar dig ett jättestort lycka till och en varm kram!

E sa...

Jag försökte precis skicka en kommentar men den verkade inte komma fram! Konstigt. Jag provar igen. Jag skrev ungefär att det var mycket fina bollar och att hur det än blir så kommer ju i alla fall ditt barn rätt snart så jag ville passa på att önska lycka till! Kram