söndag 30 augusti 2009

Det här med influensan..

Kom igen! Gå och vaccinera er när det väl blir dags.

Jag är inte så orolig för min egen del. Jag har aldrig vaccinerat mig förut. Men jag ska snart få en liten, liten oskyddad bäbis att ta hand om. Och jag har en make som jobbar inom vården och träffar massa människor hela dagen lång.

Så snälla! Gå och vaccinera er så att ni inte smittar honom så att han tar med det hem till min lilla, lilla oskyddade bäbis.

Så om inte för er skull, (vad ni än tycker om läkemedelsindustrin eller mediadrevet) så för min! Solidaritet.

Okey? Tack!

3 kommentarer:

Elise sa...

Men om man har en bulle i ugnen då? Vaccinet är inte testat på gravida och ändå är det de som är prioriterade. Jag tycker det är svårt... vem vet hur det påverkar fostret?

Evasleva sa...

Det är klart en speciell situation. Svårare. Men gravida är väl extra utsatta som jag förstått det. Och du som träffar massa människor i jobbet..

Elise sa...

Jo, jag vet... Jag måste prata med fler om det här.. jag faller ju in under två riskgrupper eftersom jag dessutom är överviktig. Men det ÄR läskigt, och jag funderar på om det kanske är bättre att vaccinera sig ju längre gången man är?
Hur går det med magen annars, känns det något? Du får skriva en "Dagens förlossningsprognos" varje dag så slipper du svara på alla miljarder som säkert frågar. ;)