söndag 24 november 2013

Sista timmarna

I morse åt vi frukost, packade in oss i en förbeställd bil, sa hejdå till Koh Lanta och åkte mot Krabi flygplats. Vi flög till Bangkok och möttes av en varm stad med lång kö till taxin. Efter att ha checkat in på vårt rätt trista flygplatshotell och låtit barnen bada gick vi ut på en promenad.

Till vår lycka snubblade vi över en fantastisk marknad! 


Vi fick en sista stund med "riktiga Thailand" efter veckorna på Koh Lanta. (Visserligen är det ju också Thailand men som anpassat sig till turisterna.) På den här marknaden var det inga andra turister och många reagerade märkbart på oss "faranger". Vi köpte byxor till flyget till Malte för 7kr, en sån där ritbräda som man kan sudda för 15kr och en stor påse chili för 4kr. Lovis tjatade till sig en en läsk som hon sen tyckte var fasansfullt äcklig. Ingen kunde engelska och hundarna bajsade mitt framför oss på gatan. 


Vi njöt i fulla drag. 
Nu tackar vi för oss. I morgon åker vi hem. 

1 kommentar:

Petra / Popetotrora sa...

Det har varit så roligt att följa er resa på Instagram! Men hur länge har ni varit borta egentligen? Känns som evigheter. :)

Och givetvis kan jag del amed mig av ett par träkulor. Har dock ett projekt på gång som kommer kräva ett gäng, men det finsnkvar. :) Maila mig!