fredag 11 maj 2012

Olika bullar

 I lördags var jag och lilla L hemma själva och vi bakade bullar. Det var verkligen kul och de blev smaskens! Jag har insett att vaniljbullar ju är så mycket godare än de med kanel. Så bullar med äkta vanilj blev det. Och hackad mandel ovanpå.På söndagen var vi bjudna på 4-årskalas på eftermiddagen men vi hann med att cykla till en skogsbacke för lunch och bullar.
Det översta kortet har lilla L tagit. Ganska stor del av mig var ju med i alla fall. Det går framåt.

Det har varit ganska mycket av varan utflykter och familjemys sista tiden så det har varit dött här. Men skåpet har blivit klart och det jag virkat också. Ska visa det en dag.

6 kommentarer:

popetotrora sa...

Mums!!

Fröken Pimpinett sa...

Då har vi kommit fram till samma sak - vaniljbullar är ju typ det bästa som finns! Ser ut som en härligt picknick!

Sofia sa...

Det där med mandel uppepå måste jag testa! Jag brukar alltid blanda vanilj med mandelmassa, blir väldigt krämig fyllning då :-)

Sofia sa...

Det där med mandel uppepå måste jag testa! Jag brukar alltid blanda vanilj med mandelmassa, blir väldigt krämig fyllning då :-)

Saltistjejen sa...

Mmmm! Härligt! Jag bakade bullar häromdagen, men MED kanel! För att i min värld finns inget godare än en kanelbulle! ;-) Kanske för att det är sååå svenskt?! :-)
Men ibland bakar jag faktiskt bullar med olika fyllning i samma bak. Alltså några med kanel, andra med vanilj, och vissa med kardemumma (ja även som fyllning inte enbart i degen). Har även testat kakao vilket fungerar men då måste man ha lite mer socker också. Annars kan de bli lite beska. Och ja, mandelmassa är supergott i bullar också!
E använder alltid förklädet du gjorde när vi bakar tillsammans! Hon är sååå glad för det! :-) Hon tycker det är extra roligt att kunna välja när hon ska ha Pippi utåt och när hon ska ha Bamse.
Vad mysigt ni verkar ha det tillsammans! Härligt
kram!

Fröken Pyssel sa...

Så gullig bullbakarbild :-)