onsdag 18 april 2012

Pysselstafettens blogg finns nu detta meddelande


Pysselstafetten handlar ju inte om att uppmuntra till att man ska köpa på sig en massa saker, men ibland kan det  vara kul med något nytt som kan ge en liten nytändning när kreativiteten går på sparlåga. 

Så jag frågade Petra på Scrapgalen om vi inte kunde fixa en liten "Tack & Bra jobbat"-rabatt till deltagarna i Pysselstafetten och våra läsare. :-) Och det gick bra. :-) /Stina


Scrapgalen erbjuder alla deltagare i Pysselstafetten med vänner följande, fram tom söndag den 22:a april 2012:

* 15 % vid köp mellan 200 och 399 kr - Kod: STAFETT15

* 20% vid köp över 400 kr – Kod: STAFETT20

Erbjudandet gäller ordinarie priser och vid ett köptillfälle per kund. Gäller ej anmälningsavgifter för träffar och event och ej redan nedsatta varor.


För att utnyttja erbjudandet skriver du in ovanstående kod (endast den som är aktuell för ditt köp) i kupongkodsfältet (ej kommentarsfältet) när du står i kassan så dras rabatten automatiskt av från din order. Koderna gäller vid ett tillfälle per kund och är giltiga t om söndag den 22:a april 2012.

Mvh, 
Petra på Scrapgalen

1 kommentar:

Pysselpralinen sa...

Oh, det var ju ett fint tips! :) När det handlar om att shoppa pysselmaterial så verkar det på något sätt alltid hamna utanför mitt "dåligt-samvete-för-att-jag-shoppar-för-mycket-samvete" ;)