onsdag 7 december 2011

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

barn-och-notkram_d8900dae0724ced4-575

Den här bloggposten är vårt sätt bidra. För i och med att vi publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

 

banner-vatskeersattning-160-210

re:member sponsrar bloggkampanjen

För varje publicerad bloggpost skänker re:member sex påsar nötkräm till UNICEF. Tre påsar om dagen är allt som krävs för att ett akut undernärt barn skall överleva.

Hjälp oss att nå fler - och därmed samla in mer nötkräm - genom att dela och gilla denna sida. Och tipsa gärna alla du känner som bloggar! Tillsammans kan vi rädda många barns liv i jul.

3 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Jag klickad också hem gåvobevis på sagoböcker. Som du skrev hos mig "det känns nära".

Emmas dagar sa...

Det där är också ett bra julklappstips! Tack för titten!

anna sa...

Bra att du gjorde detta, jag följde ditt spår! Kolla också in http://skitungarna2011.blogspot.com/
Det är otroligt gripande och fint och de är beroende av vår hjälp.
Ha det gott