onsdag 19 oktober 2011

Varför jag inte är så aktiv här just nu

Det är massa annat på gång. Förutom alla skogsbesök:

Den här förmiddagen jobbar  jag hemifrån med mitt företag. Det går framåt och är så otroligt roligt! Nu är vi ju också två i det här vilket känns väldigt kul. Det är lättare att vara två, att kunna bolla idéer stötta, och samarbeta.

Jag har ordnat en hemsida. Och vi har sen lagt till info om Sandra också. Vi har lite finlir kvar. Antagligen blir den aldrig riktigt “klar”.

I söndags träffades vi en snabbis för lite löst prat och det resulterade i varsin att-göra-lista. Jag skulle skapa en blogg och liter mer. Sandra har bland annat skapa en facebooksida. Ni får gärna gilla oss där. Sök på:

medvinds

I morgon ses vi igen för fortsatta planer.

Nu har jag ätit upp mellanmålet och ska göra tråk-ärenden på stan innan jag ska hämta lillskrutt för massa ohinrad lek resten av eftermiddagen.

4 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Klart jag går in och gillar ;)

Evasleva sa...

Kul! Tack :)

HannasHörna sa...

Hej! Lycka till med företaget. Då får man vända sig till dig när man blir gravid nästa gång. Jag gjorde min docka när jag läste till slöjdlärare men tanken är att vi ska göra dem med eleverna...kram

Anonym sa...

Ta bort "hemsidan är under uppbyggnad" och i texten om föda utan smärta behöver du ändra "jag" till "vi". Så är den klar! Jättefint! Ylva