söndag 2 oktober 2011

Lapptäcke

DSC06652

Det här lapptäcket har tagit helt sjukt lång tid att färdigställa. Jag började i början av året tror jag. Det blev klart för några veckor sedan och har blivit vagn-filt. Lilla L går ju på ute-avdelning och sover utomhus i sin vagn.

Jag älskar tygerna men tyvärr blev fleecen på baksidan lite för liten.

11 kommentarer:

Emma sa...

Fin!

popetotrora sa...

Ja, ibland tar det tid att färdigställa saker och ting. Men det blev väldigt fint!! :-)

Lotta sa...

Fantastiskt fint!!

Sofia sa...

Riktigt snygg!

sofia sa...

Jättefint!

Emma sa...

TACK för det fina paketet, åh vad jag blev glad! Och bonuströjan var superfin! Byxorna passade perfekt, visar en livebild hos mig fast mest en rumpa för min son vägrade visa framsidan när jag försökte ta kort! Ditt paket är på väg, postade det igår. Tack igen:)

Pysselpralinen sa...

Vilket fint lapptäcke! Väldigt passande när det precis börjar bli höst, sådana mys-höstfärger.:)

Jag kikade in på din hemsida, den tilltalar mig väldigt mycket. Jag gillar det stilrena och rena, inget plotter eller onödig text. Så vill jag att hemsidor ska vara. Det ger ett proffsigt intryck. Mycket trevligt att du har med både en beskrivning av vem du är och en bild på dig. Jag upplevde också att det var lätt att hitta information. Och bilderna du valt tycker jag var fina.
Det var bara en sak som jag fastnade vid och det beror väl på att jag inte har en aning om "föda-barn-grejer" kanske.:) Det var i alla fall vem den här kvinnan som skrivit boken har för bakgrund? Jag blir nyfiken på om hon är barnmorska, psykolog eller bara någon som hittat på sin egen teori så att säga. Jag hade gärna sett att det stod en rad om vem hon "är". Troligen är det min hälso- och sjukvårdsbakgrund som gör mig extra nyfiken på detta. ;)

Emma sa...

Tur att den var för stor och inte för liten och att den kunde agera täcke så länge:)

Fröken Pimpinett sa...

Tjusigt!

Johanna.B sa...

Oj så fint! Önskar verkligen jag hade ron att göra ett lapptäcke. Men som sagt, det tar ju lite tid.. :)

/Johanna

Marika på Odlingspyssel sa...

Väldigt fint :)