onsdag 7 september 2011

Studier pågår

Fredag till söndag ska jag gå en instruktörsutbildning för att kunna hålla i Föda utan rädsla-kurser. Det ska bli så spännande!

DSC06592DSC06593

Det är en hög med litteratur som jag tagit mig igenom (nästan allt) och ska nu ge mig i kast med instuderingsfrågorna. Kaffe och jordnötssmörsmacka (hemgjort rågbröd, mums) väntar.

DSC06594

Det är alltså detta jag ska syssla med i mitt företag. Jag ska hålla förlossningsförberedande kurser.

Kanske i framtiden även coacha kring förlossning och föräldraskap (jag tänker inte direkt på barnuppfostran utan mer på hur man ska klara sig som förälder, rädslor man kan ha, funderingar och livsfrågor). Socionomutbildning  i grunden och kanske någon vidareutbildning på det… Kanske utbildar jag mig till doula också. Time will tell. Ler

12 kommentarer:

Knejs sa...

Åh vad spännande det låter!
Storasysters förlossning blev en psykologisk mardröm medan lillasysters förlossning var helt fantastisk! Bara fyra dagar senare ville jag föda barn igen!

Emma sa...

Roligt! Heja dig:)

Saltistjejen sa...

Å låter superspännande!!! Lycka till!!!!

Två Små Gryn sa...

Kul att du tittade in till mig! =)
Det är faktiskt inte så krångligt med overlock, jag valde att köpa en som ställer in allt själv så det är bara att lära sig att trä den, väldigt smidigt!

Låter spännande med förlossningskurser, kan tänka mig att det finns stort intresse!
Lycka till!

mrspitepalt sa...

Det låter väldigt spännande! Vad modig du är som bara kastar dig rakt ut så. Hoppas det blir precis som du tänkt dig!

Västmanländskan sa...

Så kul och spännande! Du är modig - hurra för det. Varma lyckönskningar med företaget!

Fröken Pyssel sa...

Vad roligt!! Stort lycka till!

popetotrora sa...

Vad roligt! :-)

Pysselpralinen sa...

Åh det låter spännande! Eget företag, vilken kul utmaning! Hoppas att kursen blir givande och ger självförtroende att köra på själv!:)
Idag ska jag blogga om de fina tygerna jag fick av dig!:)

Sofia sa...

Wow det låter ju fantastiskt! Perfekt företag att starta ju eftersom det går att ha parallellt med vanligt jobb och sen minska ner på jobbet allt eftersom du får hålla i fler kurser. Spännande!

metamorphosis sa...

Åh, vilket spännande projekt för dig att ge dig i kast med! Att kunna känna sig lugn o trygg känns verkligen som en viktig grund, både för att få en bra upplevelse och även rent krasst fysiologiskt - att inte kroppen går i baklås pga. av rädsla/stress.

Anonym sa...

Skitbra! Ylva