Jo, vi har blivit vegetarianer. Men ett litet undantag tydligen. Jag kan inte missa kräftorna.
Något som är gott till är ju västerbottenpaj. Vi åt den före så att lilla L skulle kunna vara med och äta med oss (hon äter så mycket nu att hon först ätit två bananer, en barnmatsburk, en macka redan).
Västerbottenpaj
Ditt bästa pajskal
Blanda ihop 6 dl grovriven västerbottenost men 3 ägg och 1 dl grädde.
Häll i smeten i det förgräddade pajskalet. Grädda i ugnen på 225 grader tills den ser så här läcker ut.
Mums!
3 kommentarer:
Jag brukar pressa i lite vitlök också, blir liksom pricken över i:et :-)
Åh kan du inte skriva historien om hur du blev vegetarian? Jag är så nyfiken!
Förresten, kan vi inte ha lite receptutbyte i bloggarna? Jag har mattorka för tillfället och skulle behöva lite ny inspiration!
Kari: Mm... vitlök! :)
Sofia: låter som en bra idé. Visst kan vi det!
Skicka en kommentar