torsdag 25 augusti 2011

Kräftor

Jo, vi har blivit vegetarianer. Men ett litet undantag tydligen. Jag kan inte missa kräftorna.

CIMG4684

Något som är gott till är ju västerbottenpaj. Vi åt den före så att lilla L skulle kunna vara med och äta med oss (hon äter så mycket nu att hon först ätit två bananer, en barnmatsburk, en macka redan).

CIMG4670

Västerbottenpaj

Ditt bästa pajskal

Blanda ihop 6 dl grovriven västerbottenost men 3 ägg och 1 dl grädde.

Häll i smeten i det förgräddade pajskalet. Grädda i ugnen på 225 grader tills den ser så här läcker ut.

Mums!

3 kommentarer:

Malin på pastill.nu sa...

Jag brukar pressa i lite vitlök också, blir liksom pricken över i:et :-)

Sofia sa...

Åh kan du inte skriva historien om hur du blev vegetarian? Jag är så nyfiken!

Förresten, kan vi inte ha lite receptutbyte i bloggarna? Jag har mattorka för tillfället och skulle behöva lite ny inspiration!

Slow-Eva sa...

Kari: Mm... vitlök! :)

Sofia: låter som en bra idé. Visst kan vi det!