onsdag 10 augusti 2011

Jag väljer

I morse skickade jag ett sms till en vän och bad om en affirmation för dagen då jag kände att det var lite segt att gå till jobbet.

Jag fick tillbaka

Jag väljer att känna glädje, kärlek och inspiration.

Så nu jobbar jag på det. Dessutom ska jag snart ta bussen till förskolan för att vara med efter lunch på lilla L's första inskolningsdag.


6 kommentarer:

Erica sa...

Vilken härlig vän du verkar ha som skickar tillbaka sånna uppmuntrande sms!!

Sofia sa...

Bra jobbat :-) Spännande med inskolning, skriv gärna hur det går! Har ni lång inskolning? A ska inskolas den 23:e, 7,5 timme total inskolning har jag räknat ut :/ får se hur det går.

Sanna/Pysselglädje sa...

Tack för omtanken på min blogg :) Vilken underbar och klok vän du har!

Re-dizain sa...

Uppmuntran och positivt tänkande är något vi alla borde komma ihåg:)

Pysselpralinen sa...

Smart gjort av dig! Och du har helt rätt, det är färskvara, man behöver "gyma" hjärnan med en lagom dos tankar i rätt riktning precis som övriga muskler. Undrar vem jag ska be affirmera mig så att det känns ok att gå i säng nu. Känner mig inte motiverad för det, dagen går för snabbt! Har inte hunnit sy ett dugg:-)
Om du blir sugen på något av tygerna som jag precis lagt upp på bloggen byter jag gärna. Du kan väl kika in och se om det är något som lockar:-)

Fröken Pimpinett sa...

Hur går det med inskolningen? Vi har förlängt lilla Ts inskolning, eftersom hon är så blyg. Det har bara varit 3-4 barn på avdelningen denna vecka, så det har varit toppen. Fröknarna verkar jättebra! Idag ska lilla T vara själv för första gången, men bara en halvtimme eller så (vanligtvis skulle hon varit själv hela dagen idag). Kram!