fredag 26 augusti 2011

Inskolning

Inskolningen har ju gått jättebra. Lilla L tycker mycket om sin förskola och vi också. Det är inga problem att hämta eller att lämna henne. Vi är jätteglada!

MEN hon är inte så jättekul att ha att göra med på kvällarna. Fast vi har med banan som hon får direkt när vi lämnat dagis-området så är hon jättehungrig och grinig när vi kommer hem. Hon måste underhållas hela tiden och om något går emot henne blir hon jättearg!

Och det är ju inte ett dugg konstigt! Vi vet. Och vi är jätteglada över att det funkar så bra med förskolan och att vi känner oss trygga med dem.

Men ibland saknar vi vår solstråle.

Idag ringde pappan och sa att han var på väg att hämta lilla L på förskolan eftersom de ringt och sagt att hon var sjuk. Stackars liten. Men nja… hon var inte lika vild som vanligt och vi är tacksamma att de ringde men nu är det jag som är hemma sjuk och hon är jättepigg! Pappan ska bort ikväll så jag kommer köpa pizza och placera oss båda framför en film. För så får man göra ibland!

CIMG4661

Det här var förra fredagen. Jag ser inte så glad och fräsch ut idag..

4 kommentarer:

Pysselpralinen sa...

Ja, så får man verkligen göra när det är fredag. Det är också precis vad vi har gjort idag!:) Fast filmen har fått vänta lite. Tänk, jag känner precis igen mig i stackars lilla tjejen. Är man hungrig och trött så får inget gå fel. Men det är ju inte så kul för omgivningen:)

Sommar-höstklänningen är jättefin! Så smart att använda dukens mönster. Jag känner att jag skulle vilja ha en själv:)
Hoppas att ni får en väldigt mysig fredagskväll!:)

popetotrora sa...

Skönt att det funkar så bra på förskolan! Man ska ju liksom lämna ungarna där varje dag så det blir jobbigt om det inte känns bra.

Och du, klart du ska döpa om arbetsmötena till Workshops! Allt låter glassigare på engelska! ;-)

Västmanländskan sa...

Härligt att det gått så fint med inskolningen. Hoppas ni kryar på er!

Sofia sa...

Känner igen det där trötta och gnälliga vi aldrig heller upplevt innan på det sättet. Dom är väl antagligen helt slutkörda men det blir säkert bättre när inte allt är nytt, det vet man ju själv hur mycket energi det tar att exempelvis börja ett nytt jobb.

Vi är väl sådärnöjda med vår förskola. Känns som att dom har lite konstiga idéer, exempelvis med inskolningen och den ligger också precis vid e4an och är ganska bullerstörd :/ Men det känns okej. Lilla står ju också på överflyttning eftersom vi ska flytta i höst och vill ha en förskola som är närmare vår nya lägenhet. Förskolorna i nya området har väldigt bra rykte och många jobbar med genus å så som vi tycker är viktigt så vi hoppas på en plats där så fort som möjligt :-)

Krya på dig!