tisdag 15 februari 2011

Vi kryssade till Åland med Cinderella. Det var faktiskt mycket fräschare och "trevligare" än jag kunnat ana och med långt ifrån den fylla jag hade kunnat tro att det skulle vara. Maten var god, ölen släkte törsten och så var det ju väldigt trevligt att få allt-i-ett. Ena stunden var man sugen på engelsk pub med trubadur, andra kubanska toner i vinbaren och sedan disco. Dansbands-stället skippade vi men lyssnade på kareoketävlingen på söndagen :)


Det var otroligt skönt att vara ansvarsfri för första gången sen lillskruttan föddes! Vi kom inte i säng förrän efter 03 men fick sova till 09!






Och sen var det mysigt att snusa barn i nacken när vi kom hem igen!!



Otroligt roligt hade vi med våra vänner som vi åkte med.

För övrigt är det mycket på jobbet, jag är rätt trött och orkar inte göra så mycket på kvällarna, lilla L har fått en kindtand och jag tappade min mobiltelefon i toaletten igår.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å visst är det underbart att få tid med varandra utan barn!
Vi har fortfarande inte sovit utan henne än. Eller jo, fast inte tillsammans eftersom en av oss då varit med henne. MEN däremot har vi ju kunnat ha barnvakt för middagar och bio och sådant ensamma.
Håller med om att det sedan är så mysigt att få komma hem till sin lilla Skrutt igen! :-)

Estella sa...

Vad härligt för er att göra något utan barn!

pysselpralinen sa...

Tack för kaktipset! Men det blev faktiskt mazarinkaka och inte kladdkaka. Och syster hade med sig semlor så det blev ett riktigt kalas.

Kryssningen lät kul! Jag har inte heller varit på kryssning sen jag var barn och då var ju bollhavet bäst av allt! Gissar att upplevelsen skulle bli liiite annorlunda om jag åkte nu.;-)

Lotta sa...

Åh, jag känner igen det där med orken. Jag har lovat att pyssla med femåringen men nu känns det nästan oöverstigligt. Och jag som brukar älska att pyssla. Nej blä, hoppas det kommer lite mer ork nu när det blir ljusare.

Vad roligt att ni hade kul på kryssningen .Och lyxigt att bara vara ni utan barn.

Kram!

popetotrora sa...

Låter som en bra och rolig resa! Och visst är det härligt att vara borta och "vila" från barnen ibland, men nästan det bästa är ju att få komma hem och krama på dom igen. :-)