onsdag 23 februari 2011

Ny tunika

DSC03653

Det senaste plagget till lilla L blev klart för några dagar sen. En tunika i retrotyger. Jag är riktigt nöjd med kombinationen av färger.

Jag tog kort på tunikan hängandes utanför fönstret men bilderna blev helt överexponerade vilket jag inte riktigt såg då eftersom jag själv var så bländad av solen.

DSC03657

 

Jag får helt enkelt visa er en annan dag.

Här hemma är det sjukt igen. Lilla L’s förkylningsastma är värre och hon hostar tills hon kräks på kvällarna igen. Trots mediciner. Så imorgon blir det att ringa barnspecialistmottagningen. Igen! (vi har redan pratat med dem idag).

Förövrigt står jag inför val. Det är läskigt. Men det är något på gång. Tror jag. Vågar jag hoppa? För det kommer väl inte bara rinna ut i sanden…?

5 kommentarer:

Estella sa...

Hoppa!

Fröken Pyssel sa...

Åh så fin! Och åh så fin hon är er tjej!

Lotta sa...

stackars din lilla l.
hoppa, det tror jag också. det ångrar man nästan aldrig. (jag har en liten som ammar och skriver med pekfingret)

Kiiromi sa...

å så fina, både tunika och sötnosen. Ps, jag kanske har missat nåt men kolla upp om det kan vara förkylningsastma. (växer bort när de blir äldre)

/Mia :)

popetotrora sa...

Tunikan ser supersöt ut! Verkligen fint att kombinera ihop olika tyger.

Och ja, mönstret till byxorna hos mig är egennritat. Eller mänster och mönster... jag tog bara mitt vanliga mönster till muddbyxor, gjorde dom lite bredre i midjan och sydde fast band så man får "thaibyxknytet".

Önskar dig en härlig fredag!