måndag 21 februari 2011

Bokslukare

DSC03617DSC03623

Vi läser inte godnattsaga. (Jag diskuterade detta med mina kollegor för några dagar sen). Men jag har inte dåligt samvete för det. Vi läser så mycket ändå för lilla L. Och igår fick vi ta hand om en till liten tjej som också gillar böcker. Härligt!

Lilla L börjar också få sin andra kindtand och har börjat tugga på allt möjligt igen. Bland annat böcker. Så hon slukar dem på fler sätt en ett ;)

6 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Jag tycker det viktigaste är ATT man läser, inte när. För själva upplevelsen är kanske inte nattningen den bästa tiden. Det tycker jag ibland märka på lilla T. En del böcker väcker frågor och funderingar och börjar man prata om det kan det hända att hon piggnar till istället för att komma till ro.

Kiiromi sa...

jag, vet de tuggar på ALLT!!

/Mia ;)

Saltistjejen sa...

Vi läser faktiskt inte heller godnattsaga. men det har mest bara "blivit så". Alltså inget medvetet val. Dock läser vi mycket mycket här också. Men just vid sängdags är det oftare sång och lite prat som gäller.

Susanna sa...

den där boken med lilla och stora nalle har vi också,... och ännu roligare blev det när vi fick chansen att låta henne se en teater föreställning för barn med just den historien om lilla och stora nalle

Fröken Pimpinett sa...

Vilka söta tjejer :) Jättetack för att ni tog hand om vår skatt i söndags!

Lotta sa...

åh, vemböckerna älskar jag. och femåringen gillar dem fortfarande.