måndag 3 januari 2011

Nyårsafton

DSC02937DSC02938DSC02944DSC02950DSC02964DSC03073

En sak som är rätt smidigt när man ska fira nyår (eller annan högtid) tillsammans och ska hjälpas åt är att dela upp middagen. Jag och D stod för förrätt och efterrätt inkl. dryck. Och de andra för huvudrätt inkl. dryck. Vi fick en väldigt god nyårsmiddag på liten tid och liten arbetsinsats vilket är skönt när man är i hyrd stuga.

DSC02966DSC02962DSC02970

Tänk det där fåret som alltid ska vara med på bild! Inga fyrverkerier för oss i år och den franska chokladkakan med whiskeygrädde tog slut innan kameran kom fram…

Vid 22:30 funderade vi allvarligt på om vi skulle gå och lägga oss. Vi var ju så trött, och är det verkligen så viktigt det där tolvslaget? Sen ryckte vi upp oss, diskade, spelade spel och vid tolvslaget öppnade vi dörren och firade in det nya året i ett fantastiskt vinterlandskap.

(förövrigt skönjer vi vissa ålders- och ha med sig barn-tendenser av att vilja gå och lägga sig halv elva på nyårsafton och att få med sig hem en platta öl, en flaska glögg, en flaska mousserande vin och en halv BiB vin)

3 kommentarer:

Estella sa...

Ni verkar ha haft det så härligt där!

Jag blev för övrigt också trött redan vid nio... men lyckades hålla mig vaken jag också ;-)

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Haha! Fåret var roligt!

Efter sex och ett halvt år med barn är jag HELT inkörd på att kl 19 börjar böjar man varva ner och kl 20 är det Kväll. Kl 22.30 är det sovadags för oss stora. Så jag har lite svårt att vara social efter kl 20. Haha!!

På Nyårsafton slocknade Fröken Löken kl 22.30 och vi bar upp henne till sängen. Då förvandlades sömnen till en kort power nap och hon var sen vaken till kl 1.30...

Tack för omtanken! Jag är bra på att vara mån om andra, men är sämre på att ta hand om mig själv.
Kram!!

Kiiromi sa...

Hihi, fåret får hänga med tycker jag :)

Ja visst är det toppen när man delar ut matuppgifter till gästerna. Själva stod vi för efterätten, en mustig chokladkaka.. som var alldeles för mäktig ;)

/Mia